Rebus grijalice

//Rebus grijalice

Rebus grijalice

Grijalice  u ponudi firme REBUS su rješenje za grijanje svih prostora od unutrašnjih objekata, vanjskih terasa,  radnih mjesta , tvorničkih hala, hotela, restorana, šatora…..

Infracrvene grijalice su najekonomičnije rješenje za usmjereno grijanje otvorenih vanjskih prostora. Usmjereno infracrveno grijanje grije ljude i objekte i ne baca energiju na nepotrebno grijanje vanjskog prostora.

Infracrvene grijalice su učinkovite za sve one prostore koje je teško zagrijati, te se infracrveno grijanje usmjerava na prostor gdje je potrebno, gdje ljudi sjede, rade, borave…

Infracrvena grijalica od 2 kw  potroši na 10h rada 24,00 kn  Industrijske struje a zagrijava područje od 15-20m2.

infracrvene grijalice

Infracrveni paneli također koriste infracrveno grijanje u zatvorenim prostorima, energetski su učinkoviti tako da griju prostor efikasno bez velike potrošnje električne energije. Infracrveni paneli su također usmjereni na objekte i tijela u svojem radijusu grijanja.

Npr: PE540  Infrcrveni panel grije prostor od 10 m2 uz potrošnju energije 1o sati rada 5 kn.

Plinske grijalice su najjači oblik grijanja koriste plin koji izgara te griju prostor. Plinska boca se stavlja u tijelo grijalice i spaja na cijev. Koriste se najčešće na vanjskim prostorima gdje nema struje ili ju je teško dovesti.

Brzo griju prostor te cine ambijent jako ugodnim , jako su popularne i učinkovite za vanjske prostore .

Kontaktirajte nas za dodatne informacije na e-mail rebus@rebus.hr

By | 2018-11-24T11:55:26+00:00 5. prosinca 2015.|Novosti|0 Comments