Rebus grijalice

//Rebus grijalice

Rebus grijalice

Grijalice  u ponudi firme REBUS su rjesenje za grijanje svih prostora od unutrasnjih objekata, vanjskih terasa,  radnih mjesta , tvornickih hala, hotela, restorana, šatora…..

Infracrvene grijalice su najekonomicnije rjesenje za usmjereno grijanje otvorenih vanjskih prostora. Usmjereno infracrveno grijanje grije ljude i objekte i ne baca energiju na nepotrebno grijanje vanjskog prostora.

Infracrvene grijalice su ucinkovite za sve one prostore koje je tesko zagrijati , te se infracrveno grijanje usmjerava na prostor gdje je potrebno, gdje ljudi sjede, rade, borave…

Infracrvena grijalica od 2 kw  potrosi na 10h rada 24,00 kn  Industriske struje a zagrijava podrucje od 15-20m2.

infracrvene grijalice

Infracrveni paneli takoder koriste infracrveno grijanje u zatvorenim prostorima, energetski su ucinkoviti tako da griju prostor efikasno bez velike potrosnje elektricne energije. Infracrveni paneli su takoder usmjereni na objekte i tijela u svojem radijusu grijanja.

Npr: PE540  Infrcrveni panel grije prostor od 10 m2 uz potrosnju energrije 1o sati rada 5 kn.

Plinske grijalice su najjači oblik grijanja koriste plin koji izgara te griju prostor. Plinska boca se stavlja u tijelo grijalice i spaja na cijev. Koriste se najčešće na vanjskim prostorima gdje nema struje ili ju je tesko dovesti.

Brzo griju prostor te cine ambijent jako ugodnim , jako su popularne i ucinkovite za vanjske prostore .

Kontaktirajte nas za dodatne informacije rebus@rebus.hr

By | 2018-03-13T02:07:53+00:00 5. prosinca 2015.|Novosti|0 Comments