Nova generacija Engasco stolova s vatrom

//Nova generacija Engasco stolova s vatrom

Nova generacija Engasco stolova s vatrom

ENGASCO 100

Inovacija, kreativnost, kontinuiran rad, upornost, sigurno jamče uspjeh i neizostavne rezultate. Rezultat našeg rada jeste nova, poboljšana verzija Engasco stolova s vatrom- Engasco 100.

Novi dizajn Engasco stolova odiše luksuzom, a istovremeno je cjenovno pristupačan. Novim dizajnom nastojali smo stvoriti oku ugodan ali opet funkcionalan i izdržljiv proizvod. Stoga smo, pored topalit ploča u ponudu uvrstili i compact ploče koje dolaze u četiri boje: crna, bijela, antracit, boja drveta. Prednost ovih ploča je to što dolaze u većim dimenzijama: 100*100 cm i 120*120 cm što će zadovoljiti i one zahtjevnije kupce, koji zbog vrste djelatnosti moraju imati veće površine stolova.

Nastojeći udovoljiti svim potencijalnim klijentima, naglasak nove generacije Engasco 100 stolova-plinskih grijalica jeste velika sloboda koja je ostavljena upravo kupcu, kako bi, birajući elemente, sam sudjelovao u kreiranju idealnog stola-plinske grijalice. Time će se Engasco sigurno uklopiti u sve vrste prostora.←

Luksuz, funkcionalnost, jedinstvenost i personaliziranost Engasco stolova s vatrom učiniti će svaku terasu nezaobilaznim mjestom u gradu. Stoga, s pravom možemo tvrditi kako će Engasco stolovi-plinske grijalice biti veliki hit i ove godine.

Za dodatne informacije posjetite web stranicu www.engasco.com ili nam pišite na e-mail: engasco@engasco.com

By | 2020-03-26T12:03:56+00:00 24. studenoga 2018.|Novosti|0 Comments