Rebus kompleti

Rebus kompleti 2018-11-10T09:49:58+00:00

Rebus kompleti predstavljaju rješenja koja će najmodernijim vanjskim prostorima dati najbolju moguću kontrolu temperature.

Idealan način da privučete goste na terase vaših restorana, kafića, hotela. Rebus komplet je neupadljivo i fleksibilno rješenje za hlađenje bilo kojeg otvorenog prostora, bilo koje veličine.
Mikročestice vode izlaze kroz naše posebno dizajnirane sapnice te odmah isparavaju hladeći vanjski i unutarnji prostor. Rebus kompleti su jednostavni za postavljanje i nekome koji se prvi put susreće s njima te ne zahtijevaju nikakvo održavanje.

U vrućim ljetnim danima mnogi se kafići susreću ne samo s problemom vrućine nego i s problemom insekata, peludi, prašine… Rebus sistemi ne samo da eliminiraju sve ove probleme nego i osvježavaju prostor ugodnim aromatičnim mirisom koji odlučite staviti u dozer pumpe.

rebus kompleti 1
rebus kompleti 2

Rebus komplet je potpuno opremljen set sistema za hlađenje koji jamče najfleksibilniji i najneupadljivije rješenje u Rebusovoj ponudi. Rebus komplet je opremljen visokotlačnom pumpom 70 – 100bari, PVC crijevom i cijevima, filterima, setom zglobnih nastavaka koji se prilagođavaju bilo kojem obliku prostora te standardnom konfiguracijom 10 i 20 sapnica.

Sapnice Rebus kompleta su posebno dizajnirani i patentirane od talijanske kompanije “TEHNOCOOLING”, na način da vodu izbacuju u najsitnijim mogućim mikronskim veličinama i ne dozvoljavaju kapanje nakon gašenja sistema a pravljene su od visoko kvalitetnog inoxa.

POGODNO ZA KORIŠTENJE U:
kafićima, restoranima, hotelima, šoping centrima, sportskim centrima, bazenima, diskotekama, parkovima, vanjskim događanjima…

Rebus ventilatori oprema