Alu poker – Double

//Alu poker – Double
Alu poker – Double 2018-11-12T11:39:25+00:00

Suncobran koji se sastoji od 2 (Double) ili 4 (Poker) pokrivača usidrena na jednu potporu. Elegantan komad dizajna sa posebnim naglaskom  na detalje i završnu obradu. Artikal je inovativan i pogodan za profesionalnu upotrebu, opremljen je robusnim aluminijskim antracit sivim okvirom, predviđenim za prekrivanje velikih površina. Prikladan je za vanjsko uređenje barova i restorana.

Tehnički detalji

Modularna struktura sastavljena od 4 ili 2 suncobrana usidrena na jednu centralnu potporu. Dimenzija cjelokupne strukture su 6×6 ili 7×7 m.

OKVIR: Aluminijska i čelična konstrukcija premazana epoksidnom antracitnom sivom bojom. Bočni dio 12×12 cm.

Aluminijska rebra od 18×30 mm, lako zamjenjiva u kombinaciji s patentiranim plastičnim krunama za povećanje otpornosti i izdržljivost, pojednostavljuju održavanje i poboljšavaju dizajn.

Sve komponente su  obložene epoksi antracitno sivom bojom. Pribor od nehrđajućeg čelika. Jednostavno otvaranje i zatvaranje s mehanizmom poluge, čija je čelična žica pokrivena pametnim pokrovom. “Rebro za zaustavljanje vjetra“ koje omogućuje bolju stabilnost suncobrana kao i nagib suncobrana. Uključena je i metalna križna baza.

Tkanina: Akril Dralon 350gr / m2 vodootporni Teflon, tretirano protiv plijesni. Sa pokrovom za vjetar.

5 godina jamstva.